AKCIÓS LA4 szórólap

Rendeljem most LA4-es 4 vagy 6 oldalas prospektust!

paraméterek:

megnevezés: prospektus

méret: LA4 ( 99x210mm vagy 100x210mm hajtott méret )

oldalak száma: 4 oldal ( középen hajtva ) vagy 6 oldal ( z vagy x hajtással )

prospektus anyaga: 200gr műnyomó

szín: 4+4 ( minden oldalon színes )

kötészet: hajtogatás

grafikai tervezés 4 oldalas prospektus: 4.800 Ft+ÁFA

grafikai tervezés 6 oldalas prospektus: 7.200 Ft+ÁFA

a grafikai tervezési árak a megrendelő által biztosított segédanyagok ( képek, logók, szöveganyag.....)  felhasználásával készült terv elkészítését, kétszeri módosítással tartalmazza

gyártási határidő: a nyomdakész grafikai terv elküldése / elfogadása utáni 5-7 munkanap

szállítási határidő: a gyártást követő 1-3 munkanap

Az akcióban szereplő termékeket előrefizetéssel lehet megrendelni. A tervezést / gyártást csak a teljes vállalkozói díj beérkezése után tudjuk megkezdeni!  A kiszállítást az MPL vagy független futárszolgálat végzi. A kész termék átvételekor a számlát a csomagolásban találja!

Az alábbi hivatkozásra kattintva webáruházunkban

AKCIÓS LA4 4 és 6 oldalas prospektust rendelhet


Olvass tovább:

LA4 4 oldalas és 6 oldalas prospektus

Az egyes fenti nyomdai termék/kek-hez megadott grafikai díjak a Megrendelő által biztosított képek, logók, szöveg....esetén egy terv kétszeri módosítással történő tervezésre vonatkoznak. Ha nekünk kell mindent "kitalálni" illetve képeket és egyéb segédanyagokat biztosítani, akkor előbb kérjen ajánlatot!

0Ft: ha a leadott kreatív nyomdakész ( méretarány: 1:1, szín: CMYK, felbontás: 300dpi, kifutó: 2mm, szövegek görbévé alakítva( vektorizálva ), formátum: Tif vagy pdf )

300Ft+ÁFA/oldal: ha a kapott anyag nem megfelelő formátumú, vagy ha RGB, vagy ha nincs kifutó, vagy ha a méret vagy az arány nem megfelelő, vagy ha a szövegek nincsenek vektorizálva, vagy ha a felbontás nem megfelelő ( a javításhoz a forrásanyagot a megrendelőnek kell biztosítania )

400Ft+ÁFA/oldal: szöveg módosítás


Olvass továb