Szórólap

 

Az alábbi űrlap kitöltésével megrendelheti akciós árban szórólapjait! Az árak 115 grammos műnyomó papírra, mindkét oldalon színesben történő nyomtatásra vonatkoznak. Az AKCIÓS árakat kizárólag előrefizetés esetén tudjuk biztosítani.
A megrendelés elküldése után kollégánk megkeresi önt a megadott telefonszámon a rendelés megerősítése miatt.
A megrendelt terméket fizetheti készpénzben és átutalással.

Előreutalással megrendelt nyomdai termék tervezését és/vagy gyártását a teljes vállalkozási díj beérkezése után tudjuk megkezdeni!

Gyártási határidő: a végleges grafikai terv elfogadása / a nyomdakész grafikai terv átadása utáni 3-5 munkanap
Szállítási határidő: a gyártást követő 1-3 munkanap

A kiszállítást futárszolgálat vagy az MPL végzi.

Olvassa el Általános Szerződési feltételeinket!

Ászf
 

az alábbi linkre kattintva láthatóak

REFERENCIÁINK

Az alábbi hivatkozásra kattintva webáruházunkban

AKCIÓS A6-A5-ös

szórólapot rendelhet

ingyenes webstatisztika

Az egyes fenti nyomdai termék/kek-hez megadott grafikai díjak a Megrendelő által biztosított képek, logók, szöveg....esetén egy terv kétszeri módosítással történő tervezésre vonatkoznak. Ha nekünk kell mindent "kitalálni" illetve képeket és egyéb segédanyagokat biztosítani, akkor előbb kérjen ajánlatot!

0Ft: ha a leadott kreatív nyomdakész ( méretarány: 1:1, szín: CMYK, felbontás: 300dpi, kifutó: 2mm, szövegek görbévé alakítva( vektorizálva ), formátum: Tif vagy pdf )

300Ft+ÁFA/oldal: ha a kapott anyag nem megfelelő formátumú, vagy ha RGB, vagy ha nincs kifutó, vagy ha a méret vagy az arány nem megfelelő, vagy ha a szövegek nincsenek vektorizálva, vagy ha a felbontás nem megfelelő ( a javításhoz a forrásanyagot a megrendelőnek kell biztosítania )

400Ft+ÁFA/oldal: szöveg módosítás