Névkártya - etikett

Az alábbi linkre kattintva megrendelheti akciós árban névkártyáit vagy azonos méretű etikettjeit! Az árak 300 grammos műnyomó papírra történő nyomtatásra vonatkoznak.
A megrendelés elküldése után kollégánk megkeresi önt a megadott telefonszámon a rendelés megerősítése miatt.
A megrendelt terméket fizetheti készpénzben és átutalással.

Előreutalással megrendelt nyomdai termék tervezését és/vagy gyártását a teljes vállalkozási díj beérkezése után tudjuk megkezdeni!


Gyártási határidő: a végleges grafikai terv elfogadása / a nyomdakész grafikai terv átadása utáni 3-5 munkanap
Szállítási határidő: a gyártást követő 1-3 munkanap

 

az alábbi linkre kattintva láthatóak

REFERENCIÁINK

Olvassa el Általános Szerződési feltételeinket!

Ászf

Az alábbi linkre kattintva

SZÍNES NÉVKÁRTYÁT, ÜZLETI KÁRTYÁT VAGY ETIKETTET rendelhet

ingyenes webstatisztika
Az egyes fenti nyomdai termék/kek-hez megadott grafikai díjak a Megrendelő által biztosított képek, logók, szöveg....esetén egy terv kétszeri módosítással történő tervezésre vonatkoznak. Ha nekünk kell mindent "kitalálni" illetve képeket és egyéb segédanyagokat biztosítani, akkor előbb kérjen ajánlatot!

0Ft: ha a leadott kreatív nyomdakész ( méretarány: 1:1, szín: CMYK, felbontás: 300dpi, kifutó: 2mm, szövegek görbévé alakítva( vektorizálva ), formátum: Tif vagy pdf )

300Ft+ÁFA/oldal: ha a kapott anyag nem megfelelő formátumú, vagy ha RGB, vagy ha nincs kifutó, vagy ha a méret vagy az arány nem megfelelő, vagy ha a szövegek nincsenek vektorizálva, vagy ha a felbontás nem megfelelő ( a javításhoz a forrásanyagot a megrendelőnek kell biztosítania )

400Ft+ÁFA/oldal: szöveg módosítás