MKSzSz Szuperwebáruház

Segítse munkánkat azzal, hogy tőlünk rendeli meg nyomdai munkáit kiváló minőségben, rövid határidővel!

kattintson a hivatkozásra és böngésszen webáruházunk kínálatában:

MKSzSz Szuperwebáruház

MIÉRT ILYEN OLCSÓ?

Ha látja árainkat és előtte vagy utána megnézi a neten kínált hasonló termékek árát bizony felmerülhet önökben a kérdés, hogy "MIÉRT ILYEN OLCSÓ ITT MINDEN?".

Mi mint szociális szövetkezet gazdasági tevékenységet is folytatunk. Valamiből fenn kell tartani magunkat és az általunk üzemeltetett "Közösségi Boltokat", melyekben 1-200 forintért árusítunk ruházati cikkeket, kisbútorokat, lakásfelszerelési cikkeket...... és még sok mindent amire egy háztartásban szükség lehet.

Facebook oldalunkra, ha ellátogatnak, megtekinthetik foglalkozásainkról készült képeinket és azokat a videókat, melyeken a nálunk ingyenes foglalkozásokon résztvevő gyermekek örömét láthatják.

Ahhoz, hogy tevékenységeinket fenn tudjuk tartani ( mert nekünk is van bérletidíjunk, rezsink, adónk.........), lehetőségeinket kihasználva igazán kiváló minőségben és nagyon kedvező árakon kínálunk nyomdai termékeket. A grafikai terveket saját grafikusaink készítik el kérésükre.

Nekünk a mondás szerint jobb a sok sűrű forint mint a ritka nagy!

Tekintse meg REFERENCIÁINKAT és láthatja, hogy nagy tapasztalatunk van a nyomdai kivitelezésben és a grafikai tervezésben is!

Szinte minden nyomdai termékünknél az amúgy is kedvező árakat 20%-al csökkentjük, ha fizetési módnak az előrefizetést választja. Természetesen a számlát minden esetben kiállítjuk.   Lehetőség van arra is, hogy egy kollégánk személyesen keresse fel Önt, ha a megrendelése véglegesítésre került webáruházunkban.

LEGYEN BIZALOMMAL SZOLGÁLTATÁSAINKHOZ, RENDELJEN SZOLGÁLTATÁSAINK KÖZÜL, MERT MEGRENDELÉSEIVEL MUNKAHELYEKET TEREMT!

Ha szeretné támogatni munkánkat, akkor vásároljon "Napos Sarok" 2016-os naptárt 500 forintért!

Részletek és megrendelés weboldalunkon.