Grafikai tervezés

Vállalunk folyamatos grafikai tervezési feladatokat igen kedvező "átalánydíjas" formában is!

Ha "hozott anyagból" tervezünk - ez azt jelenti, hogy a megrendelő biztosítja a grafikai tervekhez szükséges szöveget, képeket, logót, igény esetén a betűtípust vagy a színkódot és ezek felhasználásával készítünk valamilyen kiadványtervet - akkor a legkisebb vállalkozás is könnyen elérheti szolgáltatásainkat!


A "hozott anyagos" tervezésnek a fenti kiadványok esetében nem az minősül, ha csak a hirdetés szövege áll rendelkezésre, hanem rendelkezésre állnak szerkeszthető formátumban az arculati elemek is, melyek felhasználásával kell megtervezni / összeállítani a kiadványt és elkészíteni a gyártáshoz szükséges "nyomdai formátumot".  Áraink egy grafikai terv + kétszeri módosítási lehetőség készítésére vonatkoznak.
A megrendelés után a szerkesztéshez szükséges segédanyagok hiánytalan átadását követő 2 munkanapon belül az 1-2 oldalas kiadványok esetében, 2 oldalnál terjedelmesebb kiadványok esetében 4 munkanapon belül az első kiadvány tervét megküldjük illetve a módosításokat is 2 munkanapon belül prezentáljuk.

Arculat és logó tervezés:
1. Felmérjük személyesen vagy adatlap kitöltésével a megrendelő igénye és anyagi lehetőségei alapján a tervezési feladatot illetve, hogy milyen erőforrásokat és időt kell igénybe venni a megvalósításhoz, legyen az szín, betűtípus igény vagy fényképezés ( nem profi fotóssal! ).
2. Ha eltér az oldalon rendelhető tervezési feladatoktól, akkor elküldjük az árajánlatot.
3. Megrendelés esetén, megkezdjük a tervezési feladatokat.
4. Az egyes fázisok szerint elkészült terveket megküldjük a megrendelőnek, aki vagy jóváhagyja azokat vagy instrukciókat küld vissza ( 2 javítási lehetőséggel a lenti árakon vagy egyedi tervezési ár esetén két különböző terv és kétszeri módosítással ).
5. Jóváhagyás után átadjuk az elfogadott nyomtatásra kész elemek nyomdai verzióit, melyből a gyártás kivitelezhető.
6. Kérésre ajánlatot adunk és legyártjuk a nyomtatásra tervezett arculati elemeket ( névkártya, szórólap, prospektus, leválpapír, céges boríték...stb )

Kétféle módon kérhet tőlünk arculati tervezést:
- ha szeretne a későbbiekben önállóan rendelkezni a felhasználási jogokkal, akkor az arculati elemek számától és bonyolultságától függően 20-50.000 Ft+ÁFA összegért átadjuk a felhasználói jogokat az általunk tervezett arculati elemek pontos leírásával ( arculati kézikönyv ) és az összetevőkkel ( színkódok, betűtípusok...stb ) együtt
- ha az arculati elemekkel ellátott nyomtatható kiadványok legyártatása a cél és megfelel az általunk adott erre vonatkozó ajánlat és a későbbiekben is velünk szeretné pótolni / gyártatni a kiadványokat akkor nem szükséges megvásárolnia a felhasználói jogokat ( viszont ebben az esetben nem tudjuk átadni a feljebb részletezett arculati összetevőket sem ), ebben az esetben a fent említett 20-50.000 Ft+ÁFA MEGSPÓROLHATÓ!

Megrendelés esetén a teljes porfólió tervezési díjának 50%-át kérjük a megrendeléskor, míg a fennmaradó 50%-ot a tervek jóváhagyása után az eseleges felhasználói jogdíjjal és a gyártási költséggel együtt.
A megrendelés után 4 munkanapon belül az első logó tervet megküldjük illetve a módosításokat is 2 munkanapon belül prezentáljuk. Először a logó tervet készítjük el mivel majd ehhez kell a többi kiadvány színvilágát és elemeit igazítani.
Lenti áraink a megrendelő által biztosított kép, logó és szöveganyag esetén érvényesek, a megrendelő elmondása alapján készített egy grafikai terv két módosítási lehetőséggel maximum 2 órás tervezési időre!
A tervezéshez többezres betűtípus, vector és kép állományt biztosítunk!

Az általunk készített grafikai tervek tovább felhasználásához kizárólag írásos engedélyünkkel és változtatás nélkül járulunk hozzá!
A felhasználói jogok megszerzése után a grafikai tervek szabadon felhasználhatók és változtathatók!

A fentiektől eltérő igény esetén kérje ajánlatunkat!
IGÉNY ESETÉN ÖNNÉL ELKÉSZÍTJÜK GRAFIKAI TERVEIT, AMI A TERVEZÉSI DÍJON FELÜL ALKALMANKÉNT EGY KISZÁLLÁSI DÍJJAL ( Szonok - Jászberény vonalon 2.000 Ft+ÁFA, Budapesten és Pest megyében 6.500Ft+ÁFA ) KERÜL TÖBBE!


az alábbi linkre kattintva láthatóak

REFERENCIÁINK

Grafikai tervezés megrendelése

számlázási név
számlázási cím
vállalkozás adószáma
rendelést leadó neve
telefonszáma
e-mail címe
tervezési feladat
helyszíni tervezés Szolnok - Jászberény vonalon
Helyszíni tervezés Budapest és Pest megye

Arculat tervezés megrendelése

alap csomag:

  • logó, névkártya, levélpapír, boríték: 35.000 Ft+ÁFA ( bruttó: 44.450 Ft )

reklám 1 csomag:

  • logó, névkártya, levélpapír, boríték, 4 oldalas prospektus: 40.000 Ft+ÁFA ( bruttó: 50.800 Ft )

reklám 2 csomag:

  • logó, névkártya, levélpapír, boríték, 6 oldalas prospektus: 42.000 Ft+ÁFA ( bruttó: 53.340 Ft )

reklám 3 csomag:

  • logó, névkártya, levélpapír, boríték, 4-6 oldalas prospektus, mappa, 2db banner vagy 1db rollup terv: 60.000 Ft+ÁFA ( bruttó: 76.200 Ft )

 

számlázási név
számlázási cím
vállalkozás adószáma
rendelést leadó neve
telefonszáma
e-mail címe
arculattervezési feladat
helyszíni tervezés Szolnok - Jászberény vonalon
helyszni tervezés Budapest és Pest megye